Niniejsza strona korzysta z plików cookies, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jej zasobów. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookies.
Szczegółowe informacje znajdziesz w zakładce Polityka prywatności. Możesz także zmienić ustawienia dotyczące plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki.
Nie pokazuj więcej tego powiadomienia.
Dla małych firm
2015-10-29
Debata z ekspertem branży spożywczej Katarzyną Mojzykiewicz!

Debata z ekspertem projektu „3xśrodowisko” Katarzyną Mojzykiewicz

 

Serdecznie zapraszamy do udziału w debacie z ekspertem z branży spożywczej, Katarzyną Mojzykiewicz. Do zadawania pytań zapraszamy w szczególności pracowników i właścicieli firm cukierniczych i piekarskich. Debata z Katarzyną Mojzykiewicz odbędzie się na stronie internetowej projektu „3xśrodowisko”: http://www.3xsrodowisko.pl/forum.html?tx_mmforum_pi1%5Baction%5D=list_topic&tx_mmforum_pi1%5Bfid%5D=13. Po zalogowaniu się, będzie można zadawać pytania. Pytania będzie można zadawać do 4 listopada b.r., tego dnia o godzinie 18 nasz ekspert udzieli odpowiedzi.

 

Tematami planowanej debaty będą zagadnienia związane z działaniami proekologicznymi w firmie, czyli jak nie ponosząc kosztownych inwestycji zmieniać przedsiębiorstwo w firmę przyjazną środowisku. 

 

Debata z Katarzyną Mojzykiewicz jest również okazją do zadania pytań dotyczących konkursu, w którym mogą uczestniczyć firmy zaliczające się do sektora MŚP również z branży piekarniczo-cukierniczej. 

 

Jeśli planujesz wdrażanie rozwiązań pozwalających na oszczędzanie wody, energii elektrycznej czy paliwa, zapraszamy do udziału w konkursie. Na uczestników konkursu czeka aż 30 nagród pieniężnych, pomyślanych, jako zwrot kosztów poniesionych inwestycji! Więcej informacji dotyczących konkursu znajdą Państwo na stronie internetowej projektu: http://www.3xsrodowisko.pl/konkurs_dla_firm.html

 

 

Katarzyna Mojzykiewicz - przedstawicielka trzeciego pokolenia w rodzinnej firmie piekarsko-cukierniczej. Mistrz piekarski, cukierniczy i handlu. Absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Mgr inż. technologii żywności i żywienia człowieka. W latach 2011-2013 w ramach projektu „Branże w Dialogu” pełniła funkcję eksperta ds. europejskich dla branży spożywczej. Od lat zaangażowana w działalność na rzecz rzemiosła. Autorka branżowego informatora ekologicznego. 

Facebook